Reparaties & Onderhoud

Onderhoud
van alle merken

Bij ons kunt u terecht voor alle soorten reparaties aan praktisch iedere auto. En voor een eerlijk, transparant advies. Onze monteurs zijn échte vakmensen die er graag voor zorgen dat u veilig op weg kunt.

Onderhoud & reparatie

Bij ons kunt u terecht voor vakkundig onderhoud & reparatiewerk. Voor alle merken auto’s, oud of nieuw.
Met een eerlijk advies, vriendelijke service en voor een scherpe prijs.

Kom gerust langs om uw auto na te laten kijken.

Maak een afspraak

APK

Onze APK keurmeesters zien er op toe dat u altijd veilig op weg bent. Banden, remmen, lichten en andere essentiële onderdelen worden gecontroleerd volgens de laatste norm.

Met een APK keuring bij Verdonk, gaat u altijd veilig de weg op.

Maak een APK afspraak

Banden wisselen
of reparatie

Sla uw banden niet op in de schuur! Laat ons er voor zorgen en met de wisseling van de seizoenen, of bij verslijten, omwisselen.

Bij Verdonk slaat u uw banden op onder perfecte omstandigheden.

Maak direct een afspraak

Extra service

Vakkundig advies

Onze experts helpen u graag. Of het nu gaat om de aanschaf van een occassion, het bestellen van specifieke onderdelen of de veiligheid van uw auto. Bij Verdonk auto kunt u rekenen op een eerlijk advies. 

Ruitschade

Of het nu gaat om een sterretje of het vervangen van een complete ruit. Onze experts repareren of vervangen uw ruit deskundig en snel. Zodat u weer met een veilig gevoel op pad kunt.   

Vervangend vervoer

Natuurlijk is het onhandig als u uw auto moet missen voor onderhoud of reparatie. Bij Verdonk auto denken we graag met u mee, zodat u mobiel blijft. Geef bij uw afspraak aan of u vervangend vervoer wilt en wij proberen het voor u te regelen.  

Maak direct een afspraak

MM slash DD slash JJJJ
Voorkeursmoment
Dienst(Vereist)